Malou von Sivers

Malou von Sivers är en prisbelönt journalist och intervjuare och en av Sveriges mest populära programledare. Hennes enorma erfarenhet som internationell intervjuare gör att hon har en enastående känsla för att kommunicera med människor och skapa spännande möten.

Malou von Sivers är idag en av Sveriges mest folkkära programledare. Hon har jämförts med både Barbra Walters och Oprah Winfrey. Det är få journalister som har intervjuat så många av världens mest kända ledare, opinionsbildare och artister. Hon leder TV-program, debatter och konferenser med ett tryggt och avslappnat manér.

Malou som moderator

Som moderator har Malou von Sivers förmågan att snabbt anpassa sig till de flesta situationer och hon är en värdefull tillgång vid alla typer av evenemang. Malou är oerhört skicklig när det gäller att skapa engagerande intervjuer och debatter. Hon har förmåga att skapa en öppen och inbjudande stämning för deltagarna, samtidigt som hon smidigt styr diskussionerna inom fastställda tidsramar och ämnesområden. Att lägga en konferens eller debatt i händerna på Malou är alltid ett säkert kort till ett lyckat event.

Malous erfarenheter

Malou blev  mycket omtyckt som reporter under de år hon spelade "Malou möter", där hon intervjuade världens mest kända profiler, såsom Nelson Mandela, Kofi Annan, Ingmar Bergman, burmesiska frihetskämpen och fredspristagaren Aung San Suu Kyi och många fler. Idag leder Malou uppmärksammade partiledardebatter och 2006 startade hon "Malou efter tio", en mycket uppskattad intervjuserie på TV4 som hon också är både producent och programledare för. 2014 tilldelades hon Lukas Bonniers Stora Journalistpris.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår