Maria Lundqvist

Maria har under drygt ett decennium underhållit svenskarna. Få svenska skådespelare har sådan bredd och erfarenhet som Maria. Hon är idag en av Sveriges mest mångsidiga och älskade artister, skådespelare och talare.

Maria ger som föreläsare er en tankeväckande upplevelse om hur vi möter varandra i livet, om mod, om lusten att finnas till och längtan att bli sedd. Hennes föreläsningar genomförs med mycket humor och värme och handlar om att föra människor närmare varandra och finna glädjen i att få erövra nya sidor i sig själv.  Allt varsamt ackompanjerat av härlig musik.

Oavsett om hon agerar som underhållare, konferencier eller föreläsare är hon alltid engagerad, alltid påläst och alltid fängslande. Maria har medverkat i musikaler, krogshower och varit på turné över hela landet under många år i olika konstellationer, allt från konferencier på företagsevent till att sjunga med Norrköpings symfoniorkester.

Maria har medverkat i musikaler, krogshower och varit på turné i olika sammanhang över hela landet under många år. Hon har även medverkat i ett flertal filmer och tv-serier. Hon blev Guldbaggebelönad för bl.a. sin insats i kritikerrosade långfilmen ”De bästa av mödrar”. Maria har också mottagit en mängd internationella priser för sina rolltolkningar i film- och tv-produktioner. Senast såg vi henne i SVTs dramaserie ”30 grader i februari”.

Maria kan du boka som föreläsare, moderator eller underhållare. Väljer du att anlita Maria kan du bjudas på musikaliska föredrag, underhållande berättelser, sång och piano, filosofi och komiska upptåg.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår