Mi Ridell

Välj mångsidiga Mi som konferencier så får du en sångerska på köpet om du vill. Väljer du henne som moderator så kan hon inspirera i ämnet kreativ service.

Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter och kan med sin breda repertoar ta uppdrag som föreläsare, moderator, konferencier, programledare, underhållare och sångare. Hon har varit med i ett flertal tv-produktioner såsom Gäster med gester, Prat i kvadrat, Vita lögner och Så ska det låta. Senast har hon dansat loss på fredagskvällarna i TV4s Let’s Dance. Som konferencier och moderator kan Mi leda ett gediget program under dagen och sedan vara fullfjädrad artist på kvällen, med sång och musik.

Mi är tränad skådespelare och underhållare som vet det mesta om kommunikation och kroppsspråk. Mi har efter tjugo år i branschen skaffat sig ovärderlig kunskap i många ämnen som hon idag föreläser om; kroppsspråk, presentationsteknik, kommunikation, röstvård, mindfulness, mental träning, körsång och kreativ service. 

Mi har en alldeles speciell scennärvaro och hon får alltid höga betyg av publiken. Hon är alltid väl förebredd och engagerad oavsett ämne och publik. Mi kombinerar professionalism och humor på ett fint och personligt sätt, och med sin härliga utstrålning fångar hon lätt åhörarna från scenen.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår