Mike Florette

Mike utformar mötet genom att börja där ni är och ta er dit ni vill och han väver alltid in ert budskap i sitt skräddarsydda material.

Möten är tid, pengar och utveckling - mitt uppdrag är att få deltagarna att hitta fram till nya frågor, nya perspektiv och nya skratt genom att få dem att diskutera, växa och tänka nytt” säger Mike Florette.

Mike är moderatorn som gillar komockor. Redan som liten pojk utmanade han kreativiteten genom att stå på komockor för att se vad som hände och som vuxen provade han att jobba som cowboy i Idaho. Mike utmanar gärna både sig själv och andra och använder sin skärpa, humor och klarhet för att sätta guldkant på just ert evenemang. Han gör det genom ett omfattande researcharbete för att kunna följa röda tråden och leda debatter, intervjuer och samtal med inlevelse, struktur och känsla.

Mike utformar mötet genom att börja där ni är och ta er dit ni vill och han väver alltid in ert budskap i sitt skräddarsydda material. Med genomgående hög kvalitet håller han ihop allt och alla och hjälper er med att formulera och planera inledning, intervjuer och presentationer.

Mike Florettes sätt att moderera genererar nya tankar, skapar upplevelser och glädje som stannar kvar länge. Mike är lösningsfokuserad och tar evenemanget dit ni vill med nyfikenhet, omtanke och kreativitet. Med hjälp av kreativiteten används numera komockor till både bränsle, hudkräm och att bygga hus med- vad vill ni få för nya idéer på mötet?

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår