Nathalie Besèr

Nathalie Besèr är journalist och en av Sveriges främsta Mellanösternkännare, känd från Sverige Radio, Dagens Nyheter och TT.

Hon figurerar ofta i tv-sofforna, främst i SVT:s nyhetsprogram, som expert-kommentator och modererar både när det gäller utrikes- och inrikespolitik samt frågor om arbetslöshet och ekonomi.

Nathalie har en fantastiskt varm utstrålning. Med humor och karisma får hon sina åhörare engagerade och entusiasmerade. Hon delar med sig av sin rika erfarenhet och sitt unika bagage som innehåller spännande erfarenheter från resor och upplevelser som utrikesreporter.

Med över tio års erfarenhet som programledare på Sveriges Radio och två år som moderator på Utrikespolitiska Institutet är hon väl förtrogen med modererandets alla konster. Det finns ingen som kan lyssna som hon, för att sedan ställa de rätta frågorna. Stresstålig? Hon har, som Mellanösternkorrespondent, varit med om många kniviga situationer. Det finns inget som får henne att tappa fattningen.

Nathalie Besèr arbetar på TT:s utrikesredaktion och växlar detta med olika frilansuppdrag. Under två års tid var hon rådgivare på Utrikespolitiska Institutet och innan dess Mellanösternkorrespondent för Dagens Nyheter. Under 12 år var hon anställd på Sveriges Radio som programledare, nyhetsuppläsare, producent, och utrikesreporter på Ekoredaktionen.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår