Peter Rylander

Med Peter som konferencier och moderator får deltagarna en extra energikick och känsla av exklusivitet. I sin roll som konferencier garanterar Peter ett ökat engagemang hos åhörarna och att budskapen når fram på rätt sätt.

Rollen som konferencier och moderator är bred och Peter har vana av att leda allt ifrån stora och små företagsevenemang och festivaler, till att agera moderator och intervjua debattdeltagare vid branschmässor. Peters unika förmåga att kombinera eftertänksamhet och allvar med underhållning, skratt och glädje, är en av de främsta anledningarna till hans stora framgångar i publika sammanhang. Peter Rylanders uppenbara engagemang inspirerar och entusiasmerar publiken på ett fantastiskt sätt, och hans glädje smittar av sig och lämnar ingen oberörd.

Om Peter Rylander

Med stor scennärvaro och värme når Peter ut till sin publik och ser till att gästernas humör alltid är på topp, att tidsschemat hålls och att hela tillställningen blir en extra glad upplevelse. Med värme och karisma engagerar Peter sin publik genom att intervjua och leda diskussioner inom allehanda branscher och kompetensområden. Peters främsta kompetens ligger i att skapa en extra god sammanhållning och teamworkkänsla fylld av glädje och energi för alla deltagare på ett event. Peter är även en flitigt anlitad föreläsare bland organisationer och företag runt om i landet som önskar förbättra företagsklimatet och stärka relationerna mellan medarbetarna. Som underhållare vid stadsfester, festivaler och köpcentrumarrangemang bjuder Peter på underhållning i sällan skådat slag.

Peters erfarenheter

Peters intresse för underhållning och olika former av event visade sig tydligt redan i ung ålder. På låg/mellanstadiet var han kreativ utöver det vanliga och satte upp flertalet musikaler, shower och skoldanser. Efter skoltiden började Peter att synas i allt större sammanhang inom nöje/underhållning. Som programledare för SVTs familjesucce Amigo, blev hans omåttliga energi, glädje och dans känd hos hela det Svenska folket. Idag arbetar Peter professionellt som underhållare och konferencier på events av olika slag, föreläsare inom värdegrundsfrågor samt att coacha och sprida positiv energi till publiken i flera av Sveriges mest populära tv-program.

Referens

”Vi anlitade Peter som konferencier på vår företagskickoff. Han guidade oss med oerhörd energi, värme och med glimten i ögat genom hela vårt dagsprogram. Hans engagemang bidrog till att öka gemenskapen inom företaget, vilket var ett av våra mål med dagen.”

Fredrik Paulsson
VD, Kranpunkten AB

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår