PG Wettsjö

PG har en förmåga att trollbina sina åhörare och han är en mästare i kommunikation. Detta i kombination med hans unika scenvana och erfarenhet gör honom till en perfekt konferencier för alla typer av event.

PG är en unikt duktig retoriker som finner den viktiga kärnan i sitt budskap. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas han trollbinda sin publik. PGs egenskaper gör att han passar lika bra som konferencier för en stor kickoff som för en mindre grupp deltagare. PG går hem i de breda lagren, hans förmåga att anpassa sig till publiken har gjort honom omåttligt populär även på det riktigt stora scenerna. 

PG är även utan tvekan en av Sveriges bästa förläsare inom ämnesområdena motivation, kommunikation, försäljning, kundservice och presentationsteknik. PG måste upplevas live. Vi törs lova många skratt men också många tänkvärda reflektioner.

Med över 1500 föreläsningar inom sina kärnämnen så tillhör inspiratören PG Wettsjö den klick som kan kallas för mycket erfaren föreläsare. PG Wettsjö har tillsammans med John Steinberg skrivit boken ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation” (Liber 2008), samt är ensam författare till den nyutkomna boken "Ge kunden en positiv chock" (EQP förlag 2012)

 

Referens

"Jag har fått möjligheten att se en del föreläsare genom åren. PG är grymt duktig och har verkligen hittat sin grej. Peter Forsberg spelar hockey. Zlatan spelar fotboll och PG är klippt och skuren för att föreläsa"

SATS Sportclub
Michael Hansson
Gymchef

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår