Reneé Nyberg

Renée Nyberg är en av våra mest mångsidiga programledare och tv-journalister.

Under sin femton år långa karriär har hon lett allt från stor underhållning och galor till dokumentärer och debattprogram.Senast har vi sett Renée i den populära lördags underhållningen Sing-a-long och hon har belönats med det svenska tv-priset Kristallen för Bästa kvinnliga programledare.

Hon har i fyra år varit värd för Cancerfondens Rosa Bandet gala, som slagit både tittar- och insamlingsrekord och Renée har fått lysande recensioner för sina insatser.

Genom åren har Renée bland annat varit programledare för egna talkshowen Renée, Klassfesten, Vänner för livet och hyllade dokumentärserien 45 Minuter. Hon har dessutom gedigen erfarenhet av företagande bland annat som ägare till ett eget produktionsbolag.

Renée är en komplett värd som har kompetensen och personligheten för både lättsamma och underhållande sammanhang samt evenemang som kräver journalistisk skärpa.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår