Staffan Dopping

Staffan Dopping är moderatorn med skarp blick, spetsade öron och starkt engagemang. Staffan har ordning på både fakta och känslor och han växlar mellan skärpa och värme på ett skickligt och humoristiskt sätt.

Staffan har fokus på sin publik. Han förbereder sig noga och ser till att både gäster och auditorium känner sig trygga och bekväma samtidigt som han skapar dynamik och tempo. Han har programlett så olika program som Listan, Gomorron Sverige och Studio Ett – och är därför van att hantera många olika ämnen och situationer.

Smidig, lyhörd, noga med fakta och med ett starkt engagemang för dialog – det är vad som präglar Staffan Doppings moderatorsstil. Hans välkända radioröst skapar igenkänning bland både yngre och äldre, men hans öppna sinne och sinnesnärvaro kan också innebära oväntade tempoförändringar och egna skarpsinniga reflektioner. Staffan Dopping kombinerar stabilitet och erfarenhet med förmågan att samtidigt vara rapp och modern, vilket gör honom till en förträfflig moderator till varje tillfälle.

Staffans bakgrund, som på 30 år förde honom från TT:s radioredaktion till dagens PR-uppdrag, har innehållit uppdrag såsom pressofficer i en FN-bataljon, ledamot av Melodifestivalens låtjury 1986, och spanare i radions ”Metropol”. 2005 sadlade Staffan om när han blev Försvarsmaktens första informationsdirektör. Sedan 2011 är Staffan vid sidan av sina moderatorsuppdrag senior PR-konsult och hjälper företag, myndigheter och  privatpersoner att förstå och bli förstådda av omvärlden. 

Staffans intervjuteknik belönades 2001 med Ikarospriset, som delas ut av Publicserviceklubben vid Sveriges Television och Sveriges Radio. Året därpå tilldelades han Sveriges Radios språkpris.

© Peter Knutson

Kontakta oss

08 250 150[email protected]Tipsa en vän

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår