Tilde de Paula

Tilde de Paula är en av Sveriges populäraste moderatorer och programledare. Med glans och bravur klarar hon de flesta typer av uppdrag som programledare, debattledare, moderator och konferencié.

Med anledning av hennes gediget personliga engagemang för sina olika uppdrag så är Tilde flitigt anlitad som moderator, konferencier och debattledare. Med stor värme, charm och energi leder Tilde programmet och evenemanget.
Tilde de Paula utbildade sig till journalist på Södra Vätterbygdens Folkhögskola innan hon började som programledare. Hon har bland annat medverkat i TV4s program "Fredagspuls", "När & Fjärran", "Frivolt", "Bara Barn"-galorna, "Humorkväll", ”Saknad", "Valpassagen" och "Nyhetsmorgon" samt "Nyhetsmorgon Söndag", som hon har lett ensam t.o.m. juli 2011. Tilde var också programledare i "Nyhetsmorgon – Valflyget", i september 2006 tillsammans med Lasse Bengtsson. År 2009 ledde hon tillsammans med David Hellenius TV-programmet "Kändisdjungeln".

Tilde de Paula har belönats vid ett flertal tillfällen. År 2007 fick hon Aftonbladets TV-pris som Sveriges bästa kvinnliga programledare. Tidigare har hon utsetts till Sveriges bästa kvinnliga programledare av tidningen Se & Hör mm.

Tilde de Paula är författare till boken Gummimammor, plastpappor och bonusbarn (utgiven av Forum bokförlag 2006).

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår