Titti Schultz

Titti Schultz är journalist, programledare, moderator och konferencier. Hon är en känd röst från bland annat morgonprogrammen på RIX FM och på NRJ.

Ett arrangemang kräver sin moderator och sin konferencier. Programpunkter måste falla på plats, de som ska tala behöver känna sig trygga, den röda tråden får inte tappas bort. Att sätta vem som helst på jobbet kan göra att arrangemanget haltar. Att anlita någon som har hanterat samtal och debatter med företagsledare, Fredrik Reinfeldt, Roger Moore och Kronprinsessan Victoria kan göra att arrangemanget blir den succé du hade tänkt från början.

Titti som moderator

Titti vinner publikens kärlek genom att alltid vara rak, öppen och ärlig. Hon är anmärkningsvärt skicklig på att hantera snabba repliker och får alltid deltagarna att känna sig trygga tack vare sin varma, professionella och humoristiska personlighet. Oväntade situationer löser hon med enkelhet och ingenting lämnas till slumpen. Med Titti som moderator och konferencier har åtskilliga kunder såsom till exempel Nordea, Unicef, Telenor, Skandia och Coca Cola kunnat luta sig tillbaka när hon tagit ett rutinerat helhetsansvar för genomförandet.

Tittis erfarenheter

Titti Schultz är en rutinerad journalist med en lång erfarenhet som moderator och konferencier. Hon har bland annat varit programledare på radiokanalen NRJ, jobbat på Rix FM och har varit verksam bland annat i radioprogrammen Rix Morronzoo, Eftermiddagar med Erik & Titti och Vakna med Roger, Titti & Ola. Titti vann Radioakademins hederspris 2016. Titti har även vunnit pris för Årets morgonprogram för RIX MorronZoo flera gånger, vunnit publikpriset Gyllene Hornet fyra år i rad och utsetts till Årets kvinnliga programledare i radio.

Uppdrag

Titti tar uppdrag som programledare, konferencier och moderator

Referens

"Hon vann publikens kärlek genom att alltid vara rak, öppen och ärlig bakom micken. Hon är en förebild för alla som vill skapa sig en karriär i radion. Hon är och kommer alltid att vara underhållande!"

Utdrag ur motiveringen till Radioakademins hederspris

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår