Om oss

Vi finner rätt talare, moderator eller underhållare till din viktiga dag.

Önskar ni en talarförmedlare som lever upp till era högt ställda krav? Då tror vi att ni kommer att uppskatta Talarmäklarna och vår policy. Vi kan genom gedigen marknadskunskap och lyhördhet för era behov skapa den trygghet du som beställare förväntar dig av en professionell talarförmedling. När du kontaktar oss ska du vara säker på att du talar med en kunnig rådgivare som alltid gör sitt yttersta för att du som kund ska få exakt den talare du önskar.

Vi på Talarmäklarna har ett unikt kontaktnät och kan i dag erbjuda så gott som hela Sveriges talarelit från ett brett spektrum av ämnesområden. Vi har stor kunskap med många års branscherfarenhet och känner till varje talares unika styrkor. Oavsett om du söker en talare till en kick-off, ett kundevent, en konferens eller ett internt evenemang, en moderator eller konferencier som leder dagen eller kanske en underhållare till kvällens event, så kan vi hjälpa dig att hitta exakt den person du söker.

Vi samarbetar endast med landets främsta talare inom sina olika områden. Här finner du experter, underhållare, inspiratörer, entreprenörer, äventyrare och andra kända personligheter.

Kvalitetssäkring

När du bokar en talare, moderator eller underhållare via Talarmäklarna ska du vara säker på att du gör ett tryggt val. Du ska veta att du får just den person som är rätt för ditt evenemang. För att vara en föreläsare hos Talarmäklarna krävs att man har erfarenhet från ett flertal uppdrag med goda referenser och utvärderingar. Vi på Talarmäklarna genomför utvärderingar efter varje genomfört uppdrag, allt för att säkerställa en hög kvalitet. Vi lyssnar kontinuerligt på våra gamla och nya talare för att se att de lever upp till våra högt ställda krav. Vi kan med vår kompetens, branscherfarenhet och lyhördhet för dina behov skickligt lotsa dig genom urvalsprocessen så att du blir nöjd med ditt val. 

Nöjd kund garanti

Vi garanterar att om den föreläsare, moderator eller underhållare du bokat skulle få förhinder, så erbjuder vi en fullgod ersättare.

Din väg från idé till succé

Vi arbetar målmedvetet för att säkerställa att du får rätt person till ditt evenemang, och att du blir nöjd med ditt val. Eftersom vi har stor kunskap om de olika föreläsarprofilerna i vår talarbank kan vi ofta redan i första samtalet matcha och föreslå tillgängliga talare för det aktuella tillfället. 

1. Behovsanalys: vi tar tillsammans med er fram en kravprofil utifrån era behov.
2. Matchning: vi letar fram ett par personer ur vår talarbank som stämmer på er kravprofil. 
3. Förslag: utifrån dessa förslag väljer ni den person som bäst möter era behov.
4. Bekräftelse: när ni beslutat vilken person ni önskar boka så skickar vi en bekräftelse på er bokning.
5. Förberedelser: vi och föreläsaren hjälper er att planera uppdraget.
6. Genomförande: vi säkerställer att föreläsaren genomför uppdraget till er belåtenhet.
7. Uppföljning: vi gör tillsammans med er en utvärdering av uppdraget.

Att tänka på när man ska boka föreläsare:
• Vilket är vårt mål och syfte med eventet?
• Har vi ett speciellt tema för dagen?
• Vad har vi för behov, vilka frågeställningar vill vi få belysta?
• Vilket språk ska föreläsningen vara på?
• Vilken roll ska talaren ha? (lära, roa, inspirera etc.)
• Hur ser programmet ut?
• Hur många personer kommer att sitta i publiken?
• Vem sitter i publiken? (arbetsuppgifter, ålder, kön etc.)
• Behöver vi någon som presenterar föreläsaren?
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår