Ann Westin

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann Westin är Sveriges absolut mest kända kvinnliga komiker. Hon är korad till årets kvinnliga komiker inte mindre än tre gånger. Hon raljerar, domderar och fascinerar på scen. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – om inte annat så blir man åtminstone lite rädd.

Årets kvinnliga komiker 2014

Ann Westin är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara ännu fler. På Svenska Standupgalan 2014 blev även Ann Westins show ”JOBBIT” nominerad till Årets show!

Anns erfarenheter

Ann är vårdutbildad och har arbetat som mentalskötare och undersköterska, viket hon kan relatera till i sina föreställningar. Hon debuterade som komiker på Norra brunn 1996, och blev belönad med Bubbenpriset 2001. Ann har medverkat i TV-programmen Stockholm Live i SVT och medverkade under hösten/vintern 2009 i TV 4:s humorprogram Cirkus Möller. 2014 turnerade hon med sin omåttligt populära soloföreställning "Jobbit".

Referens

"Hon är inte bara en av branschens största energiknippen. Hon skriver också skämt som vänder ut och in på vår verklighet. Med en stor dos absurdism och ett oefterhärmligt scenspråk får hon publiken med sig. Varje gång."

Motivering för priset som Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan 2014

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår