Anna-Lena Bergelin

Anna-Lena Bergelin (f.d. Brundin) är en beundransvärd konferencier, moderator, sångerska, föreläsare, författare och stå-upp komiker.

Anna-Lena vet hur hon förtrollar sin publik och hur hon snabbt och träffsäkert bemästrar komikens alla hinder.  Hon har en förmåga att blanda djupaste allvar med grundaste trams som får åhörarna att häpna.  Vad hon än företar sig på scen förtrollar hon sina åhörare med sina sanslöst roliga och träffsäkra berättelser.  Vare sig hon är konferencier eller moderator är hon väl insatt och förberedd, och alltid professionell.

Anna-Lena har en förmåga att sätta fingret på ömma punkter och många känner igen sig i hennes vardagliga betraktelser och tankar om bl.a. om ätstörningar, rampfeber, miljöengagemang och ”manlig, kvinnligt, mänskligt”.  Hon skojar friskt om åldersnojor, äktenskap, tvätten, klimakteriet och om lycka. Hon berör även hälsofrågor - både den kroppsliga hälsan och den mentala hälsan.

Förutom sina uppdrag som konferencier och underhållare föreläser hon även på teman som ”Kvinnligt, manligt, mänskligt” och ”Hälsa och balans i livet”.

Anna-Lena Bergelin blev känd för svenska folket genom komediserien "Nancy & Carina". Hon utsågs till årets kvinnliga komiker på Stand-up Galan 2004. Anna-Lenas karriär är gedigen och mångskiftande. Hon har bl.a. skrivit en rad böcker och har som sångerska spelat in såväl Piafsånger som tango och country-låtar. Anna-Lena har även medverkat i adventskalendern "Mysteriet på Greveholm", "Söndagsöppet" och "Släng dig i brunnen!". Hon har även deltagit i en rad komikerkonstellationer såsom ”Omogna killar plus en kärring” med Özz Nujen, Måns Möller och Patrik Larsson.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår