Daniel Karlsson

Daniel Karlsson blandar humor, trolleri och charm på ett sätt som ingen annan i Sverige kan.

Daniel känns igen som programledare för SVT´s tittarsuccé "Den itusågade Kaninen". Med Daniel på scen är det bäddat för succé!

Daniel är en modern trollkarl som ger en skön "här och nu"-känsla. Då han både varit aktiv inom trolleri och inom stand up, är han en duktig improvisatör och fångar varje situation på ett skickligt och alltid roande sätt.

Om ni söker något utöver det vanliga ska ni inte missa Daniel Karlsson. Han har stor erfarenhet av alla typer av evenemang. Föreställningarna är sprängladdade med humor och obegripliga klassiska och nya trollerieffekter. Ofta bjuder han upp personer ur publiken för att hjälpa honom på scen. Detta leder alltid till unika situationer med mycket humor och fascinerande trolleri. Dock blir det aldrig humor på publikens bekostnad. Daniels mål är att ALLA ska ha roligt.

Hans roll som programledare i SVT´s tittarsuccé "Den itusågade Kaninen" har hyllats av många under de fyra säsonger han trollat för tittarna. Detta har lett till många föreställningar som riktar sig till en bred publik. Hans förmåga att nå ut till folk i alla åldrar samtidigt är sällsynt. Missa inte Daniels underhållning, oavsett hur gammal du är!

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår