Henrik Fexeus

Henrik är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och en prisbelönt underhållare. Som Sveriges främste tankeläsare tar han dig med på en svindlande resa i dina egna tankar – och bortom.

Genom en halsbrytande blandning av psykologisk manipulation, rent tjuvspel och en stor portion humor skapar Henrik en värld där inget är vad det ser ut att vara. Henrik har gjort sig känd för att med knivskarp precision kunna ta reda på vad som rör sig i huvudet på andra. 

Redan som liten väcktes Henriks intresse för trolleri och hur man omedvetet påverkar andra. Henrik har studerat kommunikativa och mentala tekniker som NLP, hypnos, skådespeleri och psykologi, samt analyserat påverkan genom media, reklam, propaganda och memetik.

Henrik har skrivit ett flertal bästsäljande böcker inom omedveten kommunikation och han har även lett olika TV-program. Det är dock på scen som Henrik verkligen kommer sin till rätt: med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker är han en unik underhållare, en psykologisk illusionist som drar utsålda hus. Henrik föreläser på teman som ordlös kommunikation, relationsbyggan inom området omedveten kommunikation. Idag är hans föreläsningar mer efterfrågade än någonsin. Henrik var en av de nominerade till Stora Talarpriset 2010.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår