Michael Halvarson

Michael Halvarson är en av Sveriges mest etablerade magiunderhållare och konferencierer. Han har en unik kombination av humor, fingerfärdighet och scenisk närvaro.

Michael har blivit expert på att överraska och engagera åskådarna och skapa den där speciella stämningen till varje event, som man minns långt efteråt. Med en fantastisk publikkontakt, häpnadsväckande trollerinummer och världens bästa ficktjuveriakt bjuder han på en skrattfylld fest med magiska förtecken. Michael Halvarsons show bjuder på makalös underhållning i form av magi och komiskt ficktjuveri. Med fingerfärdighet skapas trollerinummer som får publiken att förundras – allt med en twist och mycket glimt i ögonen. Det här är en magisk skrattfest som fungerar lika bra på engelska som på svenska.

Michael har en lång erfarenhet som artist med över tjugo år i branschen. Sitt stora genombrott för den svenska publiken fick han genom sin medverkan i SVT:s underhållningsprogram Helt Magiskt som sändes hösten 2011. Då var han redan välkänd internationellt efter att ha spelat över tusen föreställningar med Cirque du Soleils Kooza. Det var till denna föreställning Michael skapade sin numera världsberömda ficktjuveriakt som setts live av över 2,5 miljoner amerikaner. Därtill har Michael medverkat bland världens främsta magiker i showen The Illusionists samt som gästat i BBC:s The Magicians.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår