Pelle Tornell

Pelle Tornell ger en underhållande föreläsningsshow för en smart och modern publik. Med sin show ”Mindbusiness” får han inte bara publiken att skratta och applådera utan även att inspireras och engageras och tänka i nya banor.

Dagens företag ställer allt högre krav på att en föreläsare skall vara underhållande och att underhållning skall väcka nya tankar. Pelle Tornell är en av de få som på ett briljant sätt lyckas med detta. Mindbusiness passar lika bra som tankeväckare vid konferensen på dagen som underhållning vid middagen på kvällen. I showen visar Pelle hur han gör det omöjliga möjligt genom att läsa människor, påverka deras beslut och förutse deras handlingar. Kort sagt - en tankeläsare i affärslivet.

Med stark publikkontakt, smittande energi och mycket humor bjuder Pelle Tornell på en show som sätter fart på hjärnan. Pelle Tornell har en bakgrund som företagsledare och entreprenör innan han blev professionell underhållare, föreläsare och författare. Vid sidan av företagskarriären är Pelle en Nordens absolut främsta tankeläsare. Han är också författare till boken om hur vi alla kan fatta bättre beslut - ”Bestäm Dig”. Sedan fem år tillbaka kombinerar han dessa kompetenser i den unika showen ”Mindbusiness” och i föreläsningen ”Konsten att fatta bättre beslut”.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår