Peter Rylander

Peter bjuder på en bred repetoar av underhållning - från en av landets mest uppskattade middagshower till familjeevent som sprider energi och glädje till liten som stor. Som underhållare vid stadsfester, festivaler och köpcentrumarrangemang bjuder Peter på underhållning i sällan skådat slag. 

Oavsett vilken tillställning eller evenemang ni ska annordna, sprider Peter glädje, energi och skapar ett extra stort engagemang hos publiken. Med erfarenhet från stora festivaler till privata fester och idrottsevenemang, garanteras att just ert event kommer att gå till historien som ett av de mest lyckade. Peters unika förmåga att kombinera eftertänksamhet och allvar med underhållning, skratt och glädje, är en av de främsta anledningarna till hans stora framgångar i publika sammanhang. Hans uppenbara engagemang inspirerar och entusiasmerar publiken på ett fantastiskt sätt, och hans glädje smittar av sig och lämnar ingen oberörd.

Peter Rylanders underhållning

Med Disco Inferno Quizshow bjuder Peter gästerna på en av landets mest underhållande och relationsbyggande middagsshower! Publiken tas med på en färgsprakande och nostalgisk musikalisk resa som innehåller allt ifrån den bästa musiken till dans, frågesport och allsång. Peter delar in gästerna i lag och leder den energifyllda showen. Disco Inferno QuizShow är skapad för att passa alla organisationer, målgrupper och åldrar. Detta är showen som garanterat gör succé hos alla gäster. Syftet med middagsshowen är naturligtvis att ge gästerna en oförglömlig kväll men även att skapa gruppdynamik, teambuilding och inte minst stärka relationerna mellan samtliga deltagare. 

Peters erfarenheter

Peters intresse för underhållning och olika former av event visade sig tydligt redan i ung ålder. På låg/mellanstadiet var han kreativ utöver det vanliga och satte upp flertalet musikaler, shower och skoldanser. Efter skoltiden började Peter att synas i allt större sammanhang inom nöje/underhållning. Som programledare för SVTs familjesucce Amigo, blev hans omåttliga energi, glädje och dans känd hos hela det Svenska folket. Idag arbetar Peter professionellt som underhållare och konferencier på events av olika slag, föreläsare inom värdegrundsfrågor samt att coacha och sprida positiv energi till publiken i flera av Sveriges mest populära tv-program.

Referens

”Årets höstfest blev en helt fantastisk tillställning med Disco inferno Quizshow som avslutning på middagen. Vilket ööös! Halva personalstyrkan dansade på borden! Peter, du är bara BÄST!! Alla hade så roligt och alla var i helt rätt stämning när väl dansen började. Tack goa Peter än en gång!.”

Festkommittén,
Praktikertjänst AB

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår