Alexander Holmberg

Alexander Holmberg

Alexander är en generös föreläsare som delar med sig av sina erfarenheter, insikter och inspirerande berättelse

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Alexander Holmberg är ledarexperten och inspiratören som har en unik förmåga att se, känna, höra och leda chefer och ledare till ännu större framgång. Han är känd som den ledarexpert som har en unik förmåga att få igång rätt förändrings-processer och skapa bestående förändringar som ger resultat hos både individen och företaget.

Genom att driva och utmana ledare att förstå och lära känna sig själva och sin förmåga att kommunicera effektivt, ger Alexander dem verktyg att bli bättre, mer framgångsrika och trygga ledare. Hans föreläsningar motiverar, ger en stor portion skratt och en hög Aha!-faktor!

Alexanders erfarenheter

Alexander Holmberg är en erfaren utbildare och föreläsare som har arbetat i många år med att coacha, inspirera och utbilda chefer, ledare, arbetsgrupper och team.  Alexander är uppväxt i Sverige och Sydamerika. Han har bland annat varit journalist och arbetat som chef och VD inom reklam- och IT-branschen. Han är även författare och certifierad integrativ coach. Han är bland annat aktiv som Ledarexpert i SVT Gomorron Sverige, Ledarexpert- och utbildare hos Tidningen Chef och Ledarbildarna. Alexander Holmberg har gett ut boken ”Det tydliga ledarskapet” som sålts till hundratals chefer över hela landet och som används i flera olika ledarprogram och utbildningar.

Foto: Peter Knutson

Alexander Holmbergs föreläsningar

Alexanders föreläsningar och workshops är inspirerande, praktiska och utvecklande. De ger dig och dina kollegor kraftfulla verktyg för att bli tydligare och mer framgångs-rika både i arbetet och vardagen. Individer, grupper och organisationer som lyssnat på Alexander vittnar om bestående långsiktiga resultat. Alexander utmanar deltagaren att aktivt välja och ta ansvar. Han genererar energi och styrka och får deltagaren att lära känna sig själva och bli sedda. Han utmanar deltagaren att våga pröva sig själv och ta egna beslut. Han uppfattas som en professionell och engagerad ledarskapsexpert bland såväl VD som ledningsgrupper och enskilda chefer.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Stäng meny