Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou

 Mångfasetterade och mångkulturella Alexandra Pascalidou har många strängar på sin lyra. Föreläsare, författare, programledare, moderator, konferencier, journalist, människorättsaktivist.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Alexandra föreläser och leder debatter och evenemang runtom i Europa. Med engagemang, glöd och positiv energi föreläser hon om mångfald och media, demokrati och rättvisefrågor, retorik och ledarskap, jämställdhet och kulturkompetens. Alexandra föreläser även om entreprenörskap då hon har drivit eget företag i nästan två decennier, har varit chef och programledare i grekisk tv och har varit ambassadör och ciceron för entreprenörssatsningen ”Bli din egen”.

Alexandra Pascalidou som blev känd för allmänheten med det mångkulturella magasinet Mosaik i SVT redan 1995, uppvuxen i mångkulturens mecka Rinkeby och flitigt anlitad föreläsare och författare till fem böcker och hundratals artiklar som behandlar ämnet. Alexandra var redan i början på 90-talet aktiv antirasist och ledamot av Ungdom mot Rasism och ”Alla olika – Alla lika”. Hon representerade Sverige i Europarådets kampanj och har med stipendium från Svenska Institutet studerat mångfalden i medierna i USA när hon bodde i New York i tre månader.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Alexandra Pascalidou

Stäng meny