Andreas Carlsson

Andreas Carlsson

Andras Carlsson är kanske mest känd från sin tid i Idol i Sverige, men i en annan del av världen är han mest känd som låtskrivare. Nu sprider han det han gjort i sitt liv, nämligen att följa sina drömmar i form av föreläsningar!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Andreas Carlsson är multikreatören som går sin egen väg och vågar sudda ut gränserna mellan musik, reklam, varumärkesbyggande och entreprenörskap. Under sina föreläsningar delar han också med sig av sina tankar om vardagen, kändisskapet, kärleken, framtiden och sin något ovanliga syn på livet.

 

Andreas älskar att inspirera och på många sätt går hans erfarenheter från musikens värld att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Andreas pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det.

Andreas föreläsning

Från idé till succé är Andreas Carlssons personliga och motiverande föreläsning för dig som vill förverkliga dina drömmar och göra dina idéer till en lönsam affär. Utifrån sina egna erfarenheter ger multikreatören Andreas Carlsson råd om hur du bygger ditt varumärke paketerar och pitchar din idé och dig själv på ett framgångsrikt sätt.

Varmt välkommen till en motivationsföreläsning där byggklossarna är drömmarnas vikt, handlingskraft, ambition, varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch. Andreas älskar att samla på spännande upplevelser och i sin föreläsning delar jag även med mig av mina egna livshistorier och tankar runt livet. Andreas guidar dig också åt rätt håll och tipsar om omvägar kring idétorka, ängslighet och negativa tankar.

Andreas erfarenheter

Andreas Carlsson slog igenom stort som person i Sverige i samband med hans medverkan i ”Idol”-juryn, där han tillsammans med Laila Bagge och Anders Bagge under tre år letade talanger. 2008 skrev han även vinnarlåten. Annars är det som låtskrivare han har gjort sitt namn. Idag kan man tydligt se att musiken blivit Andreas röda tråd genom livet. För utöver det uppenbara att skriva och producera musik har han startat skolor, skrivit musikal, släppt böcker och börjat föreläsa.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Andreas Carlsson

Stäng meny