Angela Ahola

Angela Ahola

Ett första intryck är verkligen viktigt men inom loppet av 7 sekunder hinner man göra 11 omdömen. Detta är Angela speciallist på och hennes föreläsningar handlar om hur man skapar ett gott intryck och hur man skapar ett inflytelserikt förtroende.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Angela Ahola är expert inom förtroende och intryck. Hon är en av få föreläsare i Sverige inom sitt ämnesområde som dessutom har doktorerat i psykologi. Eftersom hon har både specialistkunskap och erfarenhet från entreprenörskap och försäljning har hon den unika förmågan att förmedla ett välproducerat framgångskoncept, där forskningsvärlden och näringslivet möts.

 

På sju sekunder har andra gjort hela elva omdömen om dig. För att anställa, samarbeta eller köpa av dig så behöver du först bli ”köpt” som person. Skulle du köpa dig själv? Angela vet vad det är som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer, varumärken och organisationer. Hon har dessutom förmågan att förmedla detta i en energifylld föreläsning, fylld med humor och aha-upplevelser om några av våra mest underskattade framgångsprinciper.

Exempel på Angelas föreläsningsrubriker är:

  • Första och andra intrycket
  • Vad som skapar förtroende, inflytande och uppskattning
  • Kommunikationstrender

Angelas erfarenheter

Angela är doktor i psykologi och specialist inom socialpsykologi. Hon har undervisat inom både näringslivet och den akademiska världen, bland annat på banker som Nordea och Swedbank samt Stockholms Universitet och Polishögskolan i Stockholm.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Angela Ahola