Anja Pärson

Anja Pärson

Med flera VM-och OS-medaljer från prispallens alla steg, främst den högst upp, så är det ingen förvåning att Pärson vet hur man sätter mål och håller motivationen uppe. Detta är hennes expert ämnen och det är just det hon föreläser om och hon är inte blyg med att berätta roliga och spännande anekdoter från hennes karriär.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Anja Pärson är en av Sveriges mest folkkära profiler och främsta idrottare genom tiderna. Med bagaget fyllt av idrottsliga bragder, genuin glädje och stor motivation är Anja en eftertraktad föreläsare

 

Anja föreläser om hur man skaffar sig den mentala styrkan som krävs för att hålla världsklass och för att hitta något positivt när motgången är som värst. Anja belyser vikten av att tro på sig själv, våga säga ”jag är bäst” och visar hur vi kan lura oss själva till framgång och möta våra rädslor. Hon berättar om hur man går från att säga att man vill vara bäst när det gäller till att faktiskt vara det. Med målande exempel från hennes idrottskarriär förmedlar Anja budskap som leder till både insikt, skratt och eftertanke.

Anja som föreläsare

Anja Pärson är en mycket uppskattad föreläsare, som med värme och engagemang delar med sig av målande berättelser från sin karriär. I sina föreläsningar bjuder Anja på motiverande berättelser ur sitt eget liv och ger användbara tips till människor i alla åldrar. Föreläsningarna har hyllats av ungdomsledare såväl som internationella företagsledare. Anja är en av Sveriges mest folkkära profiler och en väldigt uppskattad föreläsare som med glädje och värme tar upp ämnen som motivation, inspiration och mod.

Om Anja Pärson

Anja är en av våra främsta svenska idrottare genom tiderna. Under 14 år deltog hon i den alpina världscupcirkusen. 1998 tog hon hem sin första seger, 17 år gammal blev hon den yngsta genom tiderna att vinna en världscuptävling. Totalt har Anja vunnit 42 världscuptävlingar och plockat hem 19 mästerskapsmedaljer. Anja vann bragdmedaljen både 2006 samt 2007 och är den enda som tilldelats bragdguldet två år i följd. På våren i mars 2012 körde hon sitt allra sista åk med den alpina världscupens nummerlapp på sig. Sedan dess har hon medverkat i en rad olika TV-produktioner, bland annat som expertkommentator under OS i Sotchi och som värd för den direktsända Humorgalan. Våren 2017 ser man henne åter tävla, denna gång på dansgolvet i det populära dansprogrammet Let’s Dance (TV4)

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Anja Pärson