Ann Hellenius

Ann Hellenius

Drivande och kunnig inom digitaliseringen är bara början av vad Ann Hellenius är.  Hon är digitalrådgivare och flertalet stora företag och har under sin ledning fått Stockholms stad att bli utsedd till ”Most innovative city of the year” 2016. Det är hennes drivkraft, innovationer, och ledarskap som sätter prägeln i hennes föreläsningar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

När andra beskriver Ann Hellenius dyker ofta ordet kongruens upp. Det hon tänker, säger och sedan faktiskt gör stämmer överens. Detta lyser även igenom i hennes inspirerande föreläsningar. Boka henne i dag och ta del av nytänkande kunskap förmedlat med kompetens, erfarenhet och genuint intresse!

 

Ann Hellenius föreläsning

Världen ändras snabbt omkring oss. På vilket sätt ställer det krav på ledarskap? Vad är viktigt för att lyckas med ett värderingsstyrt hållbart ledarskap? Andra viktiga ämnen som kan tas upp i en Ann Hellenius föreläsning är förmågan att driva digital transformation, på vilket sätt mångfald är kritisk för innovation och hur företag och organisationer kan öka sin innovativa förmåga och utvecklas med hjälp av den tekniska utvecklingen. Vi får svar på frågor som: Hur minskar man gapen mellan den tekniska utvecklingen och företag och organisationers förmåga att använda ny teknik för utveckling? Vilka möjligheter ger digitaliseringen och vad är viktigt att tänka på när det gäller säkerhet och integritet?

Om Ann Hellenius

Ann Hellenius har tidigare grundat och drivit ett eget konsultbolag och jobbat framgångsrikt som CIO för Stockholms stad. Under hennes ledning utsågs Stockholm till “Most innovative city of the year” 2016 och “Årets digitaliseringskommun” 2017. I dag sitter hon med som rådgivare i regeringens digitaliseringsråd, Röda korsets IT-advisory board och i styrelser i både privat och offentlig sektor; Volvofinans Bank, Lantmäteriet, Hallvarsson & Halvarsson och Tillväxtverket. Hon har jobbat som CIO i Bankgirot och där hon drev deras digitala transformation och idag är hon IT- och digitaliseringschef för Scandic.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Ann Hellenius