Ann Westin

Ann Westin

Efter år av utkanten av teater-världen och decennier av att jobba som undersköterska har nu slagkraftiga Westin fått spela i Scalateatern och har flertalet gånger blivit utsedd till årets kvinna. Nu föreläser hon om att förändring och att styra livet dit man vill och att man ska fokusera på att göra det man vill.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

 

Ann Westin är Sveriges absolut mest kända kvinnliga komiker. Hon är korad till årets kvinnliga komiker inte mindre än tre gånger. Hon raljerar, domderar och fascinerar på scen. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – om inte annat så blir man åtminstone lite rädd.

Årets kvinnliga komiker 2014

Ann Westin är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara ännu fler. På Svenska Standupgalan 2014 blev även Ann Westins show ”JOBBIT” nominerad till Årets show!

Anns erfarenheter

Ann är vårdutbildad och har arbetat som mentalskötare och undersköterska, viket hon kan relatera till i sina föreställningar. Hon debuterade som komiker på Norra brunn 1996, och blev belönad med Bubbenpriset 2001. Ann har medverkat i TV-programmen Stockholm Live i SVT och medverkade under hösten/vintern 2009 i TV 4:s humorprogram Cirkus Möller. 2014 turnerade hon med sin omåttligt populära soloföreställning ”Jobbit”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Ann Westin