Anna Olin

Anna Olin

Hennes journalistiska bakgrund gör att hon alltid är påläst. Oavsett vilken debatt som råder, vilken typ av evenemang hon talar på så för hon samtalen framåt och vet vad nästa steg är!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Anna Olin

Anna är en flitigt anlitad moderator inom svenskt näringsliv. Efter mer än 13 år på scenen, med arbete både framför och bakom kameran är Anna Olin ett proffs.

Alltid väl påläst, alltid närvarande och alltid engagerande. Hennes journalistiska kunnande samt mångåriga erfarenhet av redaktionellt arbete ger er trygghet och garanterar högsta kvalitet på ert evenemang. Hon är regelbundet ute på företag och i organisationer för att leda debatter, seminarier, hålla i utfrågningar eller själv föreläsa.

Som programledare är hon ett igenkänt ansikte. Hon har synts i rutan hos TV4 och senast för TV8. Hon har också varit programledare för en rad tv-sändningar över internet. Att leda heta politiska debatter är en av Anna Olins specialiteter. Under Almedalsveckan har hon under många år varit engagerad av en rad olika organisationer för att leda deras seminarier.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Anna Olin