Annelie Pompe

Annelie Pompe

Annelie Pompe har vart på bottens botten och världens topp, fysiskt! Nu omvandlar hon sina äventyr till inspirerande föreläsningar som handlar om att hitta sin inre styrka och finner kraften att genomföra saker. Hon menar att den tuffade resan man gör är den man gör inombords.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Ta ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande och motiverande föredrag. För det är just så som många beskriver det – föreläsningen är ett äventyr man följer med i.

Annelie Pompe är en av Sveriges största och mest mångsidiga äventyrare. Hon har slagit världsrekord i fridykning till 126 m på ett andetag och var dessutom den första svenska kvinnan att bestiga Mount Everest från nordsidan. Annelie är världens högsta och djupaste människa och en multiäventyrare med en mångsidig karriär. Hennes föreläsningar handlar om hur man hittar sin inre styrka och hon genomför sina föreläsningar på ett äkta och naturligt sätt som trollbinder åhörarna.

Annelie som föreläsare
Annelie tillhör den nya generationen föreläsare. Hon pratar inte bara om hög prestationsnivå och äventyr eller teori. Hon har upplevt teorin och omvandlat kunskap till kompetens. Annelies föreläsningar handlar om något djupt och viktigt om hur din inställning till livet påverkar hur du lever. Föreläsningarna är kopplade till vardagslivet och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever. Hon menar att det största äventyret av alla sker inombords, inte nödvändigtvis på mt. Everest. Annelie varvar kunskap med personliga anekdoter och filmklipp när hon berättar om sina äventyr på höjden och djupet. Hon ger dig tips och verktyg hur du kan gå tillväga för att hantera stora mål, projekt och förändringar i vardagslivet och arbetslivet. Hon berättar om hur till synes oövervinneliga hinder vänds till möjliga utmaningar och hur rädsla ändras till respekt.

Annelies erfarenheter
Annelie är expert på mental styrka och utbildad personlig tränare och livscoach. När hon inte är ute på äventyr i världen jobbar hon som föreläsare, guide, coach, författare och instruktör. Hon är också en erkänt skicklig fotograf som fått sina bilder publicerade i några av Sveriges största fototidningar. Dessutom har Annelie Pompe skrivit boken ”otroligt högt och extremt djupt” för Bonnier fakta och skapat appen “Appiness” om positiv psykologi.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Annelie Pompe