Annika R Malmberg

Annika R Malmberg

Annika R Malmberg är expert på att de hur olika personer passar ihop och hur man på bästa sätt bygger starka team utifrån individens förutsättning. Hennes föreläsningar ger tipsen som verkar på djupen och som verkligen hjälper.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Annika R Malmberg

Annika R Malmberg räknas som en av Sveriges mest färgstarka och underhållande talare. Oavsett om hon talar om samarbete och team, försäljning och kundbemötande eller ledarskap – så lämnar hon ingen oberörd. Få kan som Annika trollbinda en publik.

Annika visar på ett träffsäkert sätt att människor är olika, uppskattar olika saker och att det egna sättet att se på världen inte behöver vara det enda rätta. Budskapet är att ingen ska behöva göra om sig själv, men att vi ibland behöver tänka på hur vi uttrycker oss och vilka signaler vi sänder ut, så vi verkligen når fram och inte skapar onödiga konflikter eller missförstånd. Och hur vi kan agera för att underlätta samarbete, förståelse och kommunikation. Både på jobbet och hemma. Du behöver inte älska alla på jobbet, men ni måste kunna samarbeta. Du behöver inte heller älska alla kunder men du måste kunna vara professionell nog att du kan ge alla den bästa service och bemötande, oavsett hur de agerar mot dig.

Annikas föreläsningar

Annika får ofta höra att hennes föreläsningar lever kvar längre än vad som är vanligt. Att deltagarna lång tid efteråt pratar om det de hörde och verkligen använder de nya kunskaperna och insikterna som man fick. Annikas föreläsningar lyfter, inte bara genom hennes energi och glädje, utan även för att hon levererar konkreta verktyg och användbara checklistor. Efter att ha lyssnat på Annika blir det så mycket lättare att skapa resultat. Exempel på föreläsningar:

  • Vilken färg är du? – om samarbete, kommunikation och människors olikheter
  • Lyfta varandra – teamarbete
  • Skaffa guldläge – att sälja i butik
  • Så ökar du försäljningen – alla som inte vill sälja mer räcker upp handen
  • Ökad konkurrenskraft med äkta omsorg om kunderna
  • Lär dig leda så det märks
  • Tändvätska för hela teamet
  • Presentationsteknik – skapa goda relationer i alla lägen
  • Make it work – få dina viktigaste relationer att fungera.
  • I ljuset av Metoo – bemötande med respekt och tillit

Annikas erfarenheter

Annika är VD för Hamilton Group, hon är både entreprenör och föreläsare. Hon var tidigare anställd på ISL – Institutet för Säljträning och Ledarutveckling där hon under tretton år coachade ledare och säljare både i Sverige och utomlands. Hon är certifierad i den pedagogiska modellen Insights Discovery som beskriver personlighetstyper genom färger. Hon har certifikat i EQI, ett verktyg för att mäta och utveckla emotionell intelligens. Hon är också medlem i ATD Association för Talant Development. Annika är även författare till böckerna ”Make it work” (2017), ”Ta skit! Och gör det till guld” (Ny utgåva 2017), ”Tändvätska – konsten att brinna utan att brinna upp” (2014) och ”Guldläge – så lyckas du som butikssäljare” (2012).

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Annika R Malmberg

Stäng meny