Åsa Lindell

Åsa Lindell

Att inte vara effektiv i möten sabbar för många och det sabbar i så mycket. Mångas arbeten består av 30% möten där många upplever att 50% av tiden är ineffektiv. Men en förlänings av Åsa Lindell får ni alla de tips och redskap ni behöver för att bli effektivare.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Åsa Lindell

Åsa Lindell är mötesevangelisten, förändringsledaren, moderatorn, coachen och föreläsaren som brinner för att effektivisera dina möten.

I snitt tillbringar vi 30 procent av vår arbetstid i möten. Enligt undersökningen MQI (Meeting Quality Index) upplevs 50 procent av mötestiden som ineffektiv. Att förbättra möteskulturen medför snabbt stora positiva effekter för både individ och organisation. Mötestiden, stressen och frustrationen minskar samtidigt som effektiviteten och delaktigheten ökar. Och kanske bäst av allt; en bättre möteskultur bidrar till att vi enklare når våra mål!

Åsa som föreläsare

Genom humor, engagemang och konkreta exempel inspirerar Åsa åhörarna att gå hem och skapa bättre möten. Hon föreläser bland annat om möten i en föränderlig värld, där globalisering, digitalisering, ökat förändringstryck och värdestyrdra organisationer påverkar vårt sätt att mötas. Åsa är alltid närvarande, lyhörd och hon har en stor portion energi. Hon blandar effektivt sin erfarenhet från stora bolag och offentlig verksamhet med erfarenheten som moderator, förändringsledare och coach. Hon passar lika bra på stora scener och i mindre möten.

Åsas erfarenheter

Åsa Lindell är mötesevangelist, förändringsledare, moderator, coach och föreläsare. Hon jobbar som rådgivare och utbildare inom möteskultur och leder alla typer av möten, från stora konferenser till ledningsgrupper och kick-offer. Åsa har en bakgrund som organisationskonsult och kommunikationsdirektör i stora bolag som Schenker, Stena Line och Lindex och har varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna. Hon samverkar med Lorensbergs organisationskonsulter och EGN, Executive Global Network som facilitator och mötesledare.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Åsa Lindell