Babben Larsson

Babben Larsson

Att hitta balansen i livets alla olika delar, och att sätta upp mål i de olika delar menar Babben Larsson är viktiga delar för att få det att funka. Hon betonar också att man måste kunna ta smällar, men hon säger det med glimten i ögat och det känns lättsamt och otroligt givande.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Babben Larsson

Med sin bakgrund är Babben oerhört populär både som underhållare, moderator och föreläsare.

Hon föreläser med ämnen som friskvård, vardagspsykologi och stress. Hennes populäraste föreläsning ”Friskvård a la Babben” uppdateras ständigt och nu finns även hennes nya ”smällar får man ta” att boka. Babbens föreläsningar är alltid underhållande, medryckande och tankeväckande. De innehåller en skön blandning av fakta, forskning, anekdoter och egna exempel. Blandningen av humor och allvar gör att kunskaperna blir insikter, vi berörs känslomässigt, vilket är förutsättningen för att faktiskt genomföra livsstilsförändringar.

Saker som Babben ofta tar upp när hon föreläser är vikten av att sätta upp mål, inte bara i jobbet, utan även för sin egen del, att balansera de olika delarna i livet så inte bygget tippar över, att välja rätt motionsform när man vill bli vältränad kontra avspänd, skilja på självförtroende och självkänsla och att lära sig mer om i vilka olika former stress visar sitt fula tryne.

Babben har lett många program i TV-rutan. Hennes intervjuteknik, pondus och utstrålning gör henne till en utmärkt moderator för din konferens eller programledare för er gala.

Humorn är Babbens liv, livsnerv och arbete. Hon var en av pionjärerna i Sverige inom stand-upen. Vill du ha ett genuint proffs som förgyller konferensen eller företagsfesten så är Babben kvinnan som kan göra jobbet!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Babben Larsson

Stäng meny