Barbro Fällman

Barbro Fällman

Vad krävs för att du verkligen ska nå fram med ditt budskap? Helt klart måste man ha retoriken kunskap och ett gott kroppsspråk. Hur man bemästrar dessa områden är Barbro Fällman expert på och föreläser om, och hon tycker ofta upp i tv rutan för att bedöma olika upplysta händelser.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Barbro Fällman

Barbro Fällman är en av Sveriges främsta experter inom området retorik och kommunikation. Hon anlitas ofta som språkexpert av radio och TV för att analysera tal som hålls av kända politiker.

Med många användbara och praktiska tips samt underhållande exempel kommer Barbro Fällman att fånga er uppmärksamhet så att ni får en snabblektion i antikens retoriska historia. Barbro föreläser bl.a. om vad som avgör om du når fram med ditt budskap, hur du anpassar din kommunikation till mottagaren och vilka genvägar som finns för att nå framgång som talare?

Barbro Fällman är fd lektor och språkforskare med specialkunskaper i ämnena retorik, pedagogik, franska, italienska och engelska. Barbro har skrivit böckerna: Mind and Heart, Ignition, Tala och engagera, Talking to Inspire, Klartext, Rätt sagt på rätt sätt och Konsten att hålla tal.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Barbro Fällman