Bengt Gejrot

Bengt Gejrot

Hur tar man sig till toppen, hur ligger man stabilt i ledningen? Ämnen som dessa talar Bengt Gejrot om. Framtidens försäljning sätt är redan här och det gäller att anmana det innan det byts ut igen och man slutar hänga med i försäljningstoppen.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Bengt Gejrot

Framtidens försäljning är här nu. Den gamla produkt- och lösningsförsäljningen är på väg att dö ut. Framgång inom dagens och morgondagens B2B försäljning förutsätter kunskap om vilket värde dina produkter och tjänster skapar. 

I sin senaste föreläsning ger Bengt Gejrot sina åhörare bättre förståelse för dagens affärslandskap och visar hur du måste tänka och agera för att skapa nya affärer. Han ger tips och kunskap för att du ska kunna etablera en modern, värdebaserad försäljningsprocess för att utmana dig själv och därmed även kunden att bli mer framgångsrik.

Bengt Gejrot är en Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare inom försäljning och affärsmannaskap. Bengt arbetar internationellt och har föreläst i 31 olika länder på fem kontinenter. Nu får du ta del av hans bästa tips under en energisk föreläsning full av humor, inspiration och konkreta verktyg. Det viktigaste för honom är att du får med dig redskap som fungerar i just din vardag

Exempel på föreläsningsrubriker är:

  • Framtidens B2B försäljning
  • Värdebaserad försäljning 4.0
  • Framgång stavas förtroende
  • Renovering av säljprocessen

Bengt har ca 30 års erfarenhet av framgångsrika affärer och 15 år ledarerfarenhet bl.a. inom Poolia och High Performance Solutions. Bengt har en MBA från Washington State University och kan genomföra sina framföranden på engelska med samma tempo och energi.

Bengt är författare till böckerna ”Att sälja kunskap och förtroende” (EQP Förlag 2012) och ”Nya affärer – värdebaserad försäljning 4.0” (Roos & Tegner 2017). Här kan du köpa Bengts böcker

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Bengt Gejrot

Stäng meny