Benny Haag

Benny Haag

Att bemöta alla, vänner, kollegor, anställda, gäster, kunder, har mycket att vinna menar Benny Haag. I hans föreläsningar finns det mycket humor och glada skratt, men likväl en hel drös av fakta och konkreta redskap som är lätt att applicera i vardagen.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Benny Haag

Benny Haag har en enastående förmåga att fånga sin publik på ett personligt, tänkvärt och underhållande sätt. Benny föreläser bland annat om vinnande bemötande gentemot kunder, kollegor och alla de människor du träffar under din livsresa.

Är det någon som kan trollbinda publiken så är det Benny Haag. Med sin erfarenhet från år av skådespeleri är hans arsenal för att få budskapet att verkligen landa hos mottagaren enastående. Benny är en strålande föreläsare som plockar ämnen ur sina böcker och sitt liv och levererar en sanning som ingen lämnas oberörd av. De som lyssnat på Benny lämnar föreläsningen med en känsla av att vara berikade.

Bennys nya föreläsning om bemötande har mött mycket positiv respons. Benny föreläser om det mest grundläggande; hur vi bemöter varandra på arbetet, gentemot kunder och det faktum att det faktiskt finns enorma vinster att göra om vi på allvar inser bemötandets värde.

Benny föreläser med mycket humor om viktiga ämnen såsom ansvar, bemötande, kundservice, etik & moral, missbruk, friskvård, förändringsarbete, prestation, livsbalans och självkänsla. Med mycket humor och ett visst stråk av allvar berättar Benny om att du har mycket mer av ditt liv i dina egna händer än du kanske till en början tror.

Benny gick Teaterhögskolan i Stockholm 1985-88. Han gjorde succé i tv-serien Xerxes, som vann Expressens TV-pris 1988. Därefter anställdes han på Dramaten 1988 och blev kvar till 2002. Benny har spelat 740 föreställningar av monologen Ondskan och bortåt 150 av Working Class Hero. Han har även snackat trav i TV 4 tillsammans med Sven Melander och Charles Berglund i programmet Vinnare V64. Benny är även utbildad KBT-terapeut och författare till böckerna: ”Inte mer än fullt tack!”, ”Makt, mod och motstånd” och nu senast ”Ingenting är möjligt”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Benny Haag

Stäng meny