Bert Karlsson

Bert Karlsson

Hur når man sann framgång och hur lyckas man göra lite av allt? Det har Bert Karlsson full koll på. Han har ägd diverse affärer, skivbolag, och nattklubbar och verkar ständigt vara på jakt efter nästa stora utmaningen. Bli en entreprenör själv genom att boka en föreläsning av en sann entreprenör.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Bert Karlsson

Entreprenören, bokförläggaren och medieprofilen Bert Karlsson delar i sina föreläsningar med sig av sina med- och motgångar i livet.

Bert Karlsson är en av Sveriges mest kända människor. Under sin digra karriär har han rört sig genom svenskt näringsliv likt en kameleont ständigt på jakt efter nya utmaningar och affärsmöjligheter. Bert har gjort det mesta, han har ägt livsmedelsbutik, skivbolag, nattklubbar, nöjesparker och under 90-talet startade han det politiska partiet Ny Demokrati som satt i riksdagen mellan åren 1991-1994. Numera titulerar sig Bert bokförläggare, medieprofil men framförallt Entreprenör.

Men vad är då ett lyckat framgångsrecept och vilket är Berts? Under sitt föredrag ger Bert tonvis med inspiration och delar oblygt med sig av sina fram- och motgångar och även om du aldrig haft en affärsidé så kommer du garanterat ha en efteråt! Med underbara anekdoter från sitt liv och med mycket humor och den typiskt ”bertska” rättframheten ger han ett mycket uppskattat och tänkvärt föredrag om hur du når dina drömmars mål.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Bert Karlsson