Birgitta Sjöstrand

Birgitta Sjöstrand

Att leda och motivera är inte alltid lätt och det krävs en hel del mod. Just detta är det Birgitta Sjöstrand expert på och har föreläst om det i åratal, både på engelska och svenska. Hennes föreläsningar är fyllda av konkreta verktyg som får verksamhet att öka motivationen och lönsamheten.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Birgitta Sjöstrand

Birgitta Sjöstrands föreläsningar om ledarskap, förändring och att bryta mönster inspirerar till eftertanke och ger verktyg att använda direkt, både på det personliga planet och på jobbet.

Vill du kunna motivera vem som helst? Birgitta är experten du vill lyssna på! Birgitta knyter samman det personliga ledarskapet med att leda andra och kommunicera på ett effektivt och respektfullt sätt för att öka motivation, effektivitet, lönsamhet och arbetsglädje. Med värme och ett starkt människointresse inspirerar hon till mod, att skaffa hjälpande övertygelser, att hitta livsglöden och att kasta bort gnäll- och offerkoftan.

Birgitta som föreläsare

Birgitta pratar om motivation, ledarskap och mod. Hon väver samman historier och verktyg så åhörarna får en direkt koppling till hur de kan använda sig av tips och verktyg direkt och få bra resultat. Många som lyssnat på Birgitta ändrar sina övertygelser om vad som är möjligt och återkommer med feedback på sin nya inre styrka.

Birgittas erfarenheter

Birgitta har drivit utbildningsföretag sen 2003 då hon blev utbildad mental tränare. Sedan dess har hon utbildat, föreläst och coachat inom näringsliv och idrott och för att hålla sig själv i spjutspetsen vidareutbildar hon sig själv hela tiden inom ledarskap och kommunikation. Birgitta är en av Sveriges ledande experter på motivationens språk- och beteendemönster. Kunderna som anlitar Birgitta är från alla branscher och storlekar. Hennes bakgrund är inom finansbranschen och hon har bott utomlands i 14 år och föreläser och håller utbildningar lika gärna på engelska.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Birgitta Sjöstrand