Björn Söderberg

Björn Söderberg

Att försöka, och då med sitt allt och sitt bästa är något som Björn Söderberg gjort sedan ung ålder. Han har byggt upp en entreprenörskap, och började redan vid ugn ålder. Han brinner för hållbar utveckling och vad som är en långsiktigt lösning.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Björn Söderberg

Björn Söderberg är entreprenören som inte bara snackar om socialt och miljömässigt ansvar, han visar också på hur det fungerar i praktiken. Och hur det dessutom kan vara ekonomiskt lönsamt. Björn inspirerar till förändring och utveckling och hans föreläsningar lämnar ingen oberörd.

Björn som föreläsare

Som föreläsare smittar Björn av sig med sitt entreprenörskap och sin passion för miljö och människor. Han tar sin publik med på en hisnande resa som innehåller lika mycket misslyckanden som framgångar. Han inspirerar till att vilja och våga göra skillnad. Exempel på Björns föreläsningsrubriker är:

  • Entreprenör utan gränser – Om entreprenörskap och socialt ansvarstagande
  • Den som inte har misslyckats har aldrig försökt – Inspiration för unga entreprenörer. Hur man kommer över sina egna mentala spärrar och går från ide till handling.
  • Hållbart och lönsamt – CSR på riktigt. Utan krångliga policydokument och hållbarhetsredovisningar.

Björns erfarenheter

Björns spännande och omtumlande karriär som social entreprenör började vid 19 års ålder i Nepal. Idag, drygt 10 år senare har han byggt upp flera företag i Sverige och Nepal. Han jobbar med återvinning, biobränsle, webbutveckling och städning. Björns företag visar på att hållbarhet och socialt ansvar också är ekonomiskt lönsamt. Björn har tagit emot ett flertal priser, bland annat som Sveriges mest spännande entreprenör 2004 (Företagarna och Shortcut), Framtidens ledare 2007 (JCI) och Göteborgspriset för hållbar utveckling 2012.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Björn Söderberg

Stäng meny