Björn Strid

Björn Strid

När det kommer till förändring och veta hur man ska förändra och att hitta drivet till det så finns inte många med samma driv och passion för ämnet som Björn Strid. Han är pedagogik och energisk och får med alla och förändringen blir så självklar och rolig.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Björn Strid

Behöver ni ny energi och mer driv i er organisation? Behöver ni förbättra era relationer och utveckla kommunikationen, så att du blir en bättre kollega, chef eller säljare? Få personer i Sverige kan som Björn Strid förklara hur man behöver tänka och agera för att skapa förändringar.

Med över 200 föreläsningar och över 500 utbildningsdagar i ryggen, kan Björn utan problem både leda och komplettera er säljutveckling. Föreläsningar, säljutbildningar, workshops och coachning är de områden Björn verkar inom. I varje situation ger Björn av sin energi och entusiasm vilket också märks på resultatet. Han anpassar sig efter deltagarnas behov, utgår från nuläget och kopplar detta mot målet.

Björn som föreläsare

Björns föreläsningar kännetecknas av ett starkt fokus, stor glädje och enorm passion för deltagaren och resultatet. Med sin breda erfarenhet och kompetens skapar Björn en extra kraft och trygghet under föreläsningarna. Björn kan och förstår både de mindre företagens utmaningar och hur större bolag på marknaden fungerar. Med tydlig pedagogik, mängder av storys och kraftfulla verktyg kan han snabbt lägga över ansvaret hos deltagarna så att ni kommer igång direkt med era aktiviteter. Björn har föreläst inom försäljning på många olika nivåer de senaste sex åren med fantastiskt bra betygsutvärderingar. Björn ber er inte utmana er själva och sätta stora mål, utan att själv göra det. Det finns inga tvivel om Björns passion för yrket och människor. Detta är hans mission i livet.

Björns erfarenheter

I mer än 23 år har Björn arbetat med försäljning, varav drygt sex år som ledare, bland annat som Sales Development Manager inom Deutsche Post DHL. Han har erfarenhet från ett flertal branscher inom B2B och B2C. Under sin egen säljkarriär hos bl.a. DHL, TNT och Swiss Post ökade han sina områden med mellan 150-500 % och kunderna var bland annat Sandvik Coromant, EuroShell och Strålfors.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Björn Strid

Stäng meny