Carl Brümmer

Carl Brümmer

I Carl Brümmer föreläsningar präglas välmående, förändringar, och ledarskap. Hans föredrag handlar om att förändra och leda i ett välmående och prestera över en längre tid. Han inspirerar hela teamet till en förändring och hur chefen gör för att få lojala arbetstagare och hur man är en bra chef själv!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Carl Brümmer

Carl Brümmer är inspirationsföreläsaren som tagit sin egen medicin. Resultatet är SM guld, Ironman Europamästare och Världsmästare i långdistanstriathlon. Calle hör till världens bästa Ironman-triathleter i sin klass, och han har tagit sig dit med hjälp av sina erfarenheter från näringslivet.

Calle är ingen avdankad idrottsprofil som börjat föreläsa på äldre dar. Istället är han ledaren, coachen och föreläsaren som blivit framgångsrik även som idrottare genom att leva som han lär. Vi snackar personlig utveckling, förändringsledning och kultur-implementering – på riktigt!

Carl som föreläsare

Genom att kombinera sina erfarenheter från näringsliv och Ironman förmedlar Carl  sitt budskap på ett sätt som gör skillnad, som i föreläsningen ”Hälsa som kultur och metod” där Calle inspirerar enskilda individer och hela organisationer att verkligen må och prestera – över tid. Tre av hans föreläsningsrubriker är:

  • ”Hälsa som kultur och metod” – när vi vill må och prestera bra – över tid!
  • ”Från frustration till inspiration i dessa ständiga förändringar” – förändringsledning för individ, team och organisation.
  • ”Personligt ledarskap” – vägen till en bra chef på nära håll.

Carls erfarenheter

Carl Brümmer är Internationell Ekonom med inriktning mot organisation och ledning. Han har 15 års erfarenhet från multinationell läkemedelsindustri inom marknadsföring, försäljning och ledningsarbete. Carl har stor erfarenhet av organisationsutveckling, förändringsarbete och grupputveckling. Han har bland annat varit säljchef, regionchef och Marketing & Sales director inom AstraZeneca. Carls ledarskapsmantra är ”Resultatutveckling genom individutveckling”. Carl är certifierad användare av EQ-i och handledare i SDI.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Carl Brümmer

Stäng meny