Charlotte Hågård

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård är expert på att bygga karriär där man vill ha den, och hur man bygger ett personligt varumärke. Med hennes 7 böcker inom att bygga karriär vet hon vad som funkar och absolut inte funkar. Hennes föreläsning är fyllda med roliga anekdoter och tips som hjälper allt ifrån HK till de nyaste anställda.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Charlotte Hågård

Charlotte är en av Sveriges mest välrenommerade karriärexperter och coacher samt grundare av Newstart sedan 25 år tillbaka. Som pionjär inom sitt område har hon fått många efterföljare och är högt uppskattad och anlitad av företag, organisationer, nätverk, media och privatpersoner.

Hennes expertis är karriär- och talangfrågor, ledar- och individutveckling, förändringsprocesser, Personal & Employer Branding och LinkedIn. Hennes förmåga att inspirera och ta fram varje individs unika talanger och färdigheter utvecklade hon tidigt i livet. Bakom denna talang ligger många år av egen forskning och gedigna erfarenheter som har förändrat många människors liv. På en arbetsmarknad i stark förändring lär hon ut hur företag, anställda och privatpersoner ska bygga sina varumärken för att bli framgångsrika och nå sina mål.

Charlottes föreläsningar

Som författare till sju karriärböcker vet Charlotte vad hon pratar om. Charlotte är en underhållande och inspirerande talare som hållit bejublade föreläsningar om bland annat talanger. Hennes personlighet och inspirerande sätt gör att du trollbinds och bara vill veta mer. Under åren har hon mött, väglett, föreläst och utbildat tiotusentals chefer, medarbetare, rådvilla jobbsökare, karriärbytare och studenter till ett inspirerande och utvecklande arbetsliv.

Charlottes erfarenheter

Flera av Charlottes böcker har blivit bästsäljare, som till exempel ”CV-boken” och ”Alla har talang”. Hennes nya karriärbibel – ”Stick ut på LinkedIn! Så blir du framgångsrik”, gavs ut i mars 2016. Sin kunskap delar hon idag med sig av till näringslivet, universitet, fackförbund, Folkuniversitetet med flera. Charlotte har bland annat varit krönikör i DN, karriärexpert i TV4, medverkat i radio och är regelbundet intervjuad i BBC och många svenska tidningar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Charlotte Hågård