Charlotte Signahl

Charlotte Signahl

Att prata och höra om tuffa ämnen, men Signahl blandar det tuffa med humor och gör det med finess. Hennes föreläsningar handlar om motivation och den senaste forskningen kring det, diskriminering och härskartekniker. Hon har bred kunskap inom sexism, trakasserier, och mänskliga rättigheter då hon jobbat med det sedan 90-talet, så lita på att hon vet vad hon pratar om och att ni får den senaste forskningen kring ämnena!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Charlotte Signahl

Charlotte Signahl kan konsten att med hjälp av humorn prata om svåra frågor som diskriminering och trakasserier på ett sätt som verkligen fångar åhörarnas intresse. Hennes föreläsningar är mycket populära och mycket aktuella!

Vad måste ett företag, en offentlig verksamhet eller en privatperson faktiskt veta, göra, leva upp till och förstå i en omgivning som präglas av stor mångfald i värderingar, vanor upplevelser och erfarenheter? Får man skratta åt rasister? Är han bög eller homosexuell? Hur hanterar man sexuella trakasserier och vad är det egentligen? Charlotte har på olika sätt arbetat med sexism, rasism, mänskliga rättigheter och trakasserier sedan mitten av 90-talet, här finns massor av erfarenhet och kunskap att få del av.

Charlottes föreläsningar

Charlotte Signahl har lång erfarenhet av att föreläsa och utbilda små och stora grupper inom diskriminering och olika former av trakasserier där sexuella trakasserier alltid har ett stort fokus. Charlotte delar med sig av handfasta råd och en stor portion humor. Två exempel på föreläsningar är:

  • Trakasserier och härskartekniker – Nu gäller det!

Många har äntligen förstått, tack vare #METOO, att sexuella trakasserier måste hanteras professionellt, systematiskt och med kunskap och kraft. Charlotte föreläser tillsammans med Sara Jonasson och ger er flera metoder att jobba efter.

  • Måste jag älska alla idioter?

Det någon uppfattar som en rå men hjärtlig jargong uppfattar någon annan som en kränkning. Många är så rädda för att göra eller säga fel. Men så många enkla knep det finns! En föreläsning om psykologiska mekanismer bakom rädsla, trygghet och några etikettsknep för att överleva i en ny verklighet.

Charlottes erfarenheter

Charlotte har varit ordförande för Röda Korsets Ungdomsförbund, ordförande för URIX och projektledare på Sensus Studieförbund. Charlotte har läst historia, sociologi, och psykologi på Stockholms Universitet, samt teologi och mänskliga rättigheter. Idag håller hon tidsaktuella föreläsningar som har vuxit fram ur hennes mångfaldsarbetare, möten med intoleranta feminister, förnekande sexister, konfrontationer med rasister, möten med tokliberaler, dogmatiska vänsteraktivister, islamister och ur insikten att vi alla innerst inne vill bli sedda, bekräftade och älskade.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Charlotte Signahl