Christer Olsson

Christer Olsson

Vi alla tänker många tankar varje dag, och får idéer som ploppar upp i hjärnan hela tiden, men det är ibland svårt att verkligen kunna formulera vad man tänk och få det till ord eller kunna omvandla det till en handling. Men det är Olssons expert ämnen, han vet hur man sätter fingret på saker och hur man får abstrakta idéer att bli verklighet. Hans föreläsningar är som en frisk vind som får åhörarna att tänka utanför boxen.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Christer Olsson

Christer Olsson är fiskarsonen från Öckerö som gjorde sunt förnuft till affärsidé. Han är i dag en av Nordens mest omtalade och eftertraktade organisationsföreläsare. Christer hjälper er genom att visa hur man går från att veta till att verkligen göra.

Vi vet mycket och information finns det gott om i dag, så vi behöver inte ytterligare input. Det vi behöver är att veta hur vi ska göra för att omvandla all information till nya tankesätt och metoder som faktiskt får saker att hända. Christer Olsson är expert på just detta. Han är känd för att skickligt kunna förmedla abstrakta och komplexa saker på ett sätt som alla kan ta till sig och som ger konkret nytta i praktiken.

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Han är dessutom en talare och föredragshållare som verkligen både äger scenen och är närvarande. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson.

Christer arbetar med att identifiera och utveckla individers och gruppers förmågor. Han brinner för att hjälpa människor att i större utsträckning nyttja sin potential. Hans ambition är att så tankefrön, så att du som åhörare ska gå från att ”veta” till att ”göra”.

Christer föreläser med energi och entusiasm. Han är även författare till de tre böckerna ”Vart är du på väg- och vill du dit?”, ”Du läcker vad du tänker” och ”Du lever så länge du lär”.

 

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Christer Olsson