Christina Stielli

Christina Stielli

Christina Stielli föreläser om vikten att må bra på jobbet och hur man skapar en rolig och givande vardag och att det samtidigt blir mer trivsamt för alla runtomkring. För det är glädjen Stielli vill åt, på jobbet menar hon att det bidrar till att man blir konkurrenskraftig och att det blir en annan gemenskap gentemot varandra om har det bra i sitt privatliv också.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Christina Stielli

Christina Stielli är en bästsäljande författare och en väl anlitad föreläsare och moderator. Med sin stora scenvana, tillsammans med erfarenheten från ledande positioner inom en rad olika branscher har hon förmågan att hålla i den röda tråden vid alla typer av event.

Christina är succéförfattaren som publicerat både skönlitterära verk och nyttig facklitteratur. Hon lägger stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet. Hon menar att vi är skyldiga att ta det ansvar vi faktiskt har mot oss själva och gentemot varandra. Och allting blir mer trivsamt om vi kan lära oss att ha roligt på resan!

Christina som föreläsare

Christina Stielli föreläser med humor, blandat med djupaste allvar. Hennes föreläsningar tar sitt avstamp i den spännande lyckoforskningen och hon förespråkar medarbetarnas välmående som företagens viktigaste konkurrensmedel. Christina skräddarsyr alltid sina föreläsningar utifrån era önskemål och behov. Exempel på föreläsningsrubriker är:

  • Arbetsglädje – JA tack! En föreläsning som lyfter, inspirerar och konkretiserar, som tar upp vikten av att ta ansvar för vem jag vill vara på min arbetsplats.
  • Varför är inte alla andra normala som jag? En föreläsning med inspiration och verktyg för ett ännu bättre medarbetarskap.
  • Trygg i förändring! En föreläsning som ger checklistan på hur jag tränar bort min oro och handskas med problem.

Christinas erfarenheter

Christina Stielli har arbetat med utbildning och föreläsningar i mer än 15 års tid. Hon har erfarenhet som chef med personalansvar inom en rad olika branscher med höga krav på kreativitet, stresshantering, service och förändringsvilja. Det har gett henne bred erfarenhet och förmåga att se kund- och affärsnytta på ett annorlunda sätt.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Christina Stielli