Christofer Laurell

Ekonomie doktor, forskare och expert på sociala medier med föreläsningar om hur sociala medier, konsumentbeteende och kommersialisering hänger ihop

Just nu sker ett maktskifte i förhållandet mellan konsument och företag. Kunderna är inte längre bara konsumenter utan även granskare och marknadsförare. Ekonomie doktor Christofer Laurell visar hur sociala medier är en av de främsta orsakerna till detta maktskifte och hur det påverkar allt vi hittills lärt oss om marknadsföring. När traditionella metoder börjar svika krävs förändring, och Christofer Laurell ger dig strategierna du behöver! Boka en Christofer Laurell föreläsning här hos Talarmäklarna!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

De sociala medierna är inte bara sociala, utan nu även kommersiella. Christofer Laurell är expert inom ämnet och kan avslöja vilka förändringar som kommer att krävas av dig och ditt företag.

Christofer Laurell är ekonomie doktor, forskare och undervisare vid företagsekonomiska enheten vid Stockholms universitet. Han driver ett treårigt forskningsprojekt där han undersöker de sociala mediernas inflytande över evenemang, platser och upplevelser och tar en närmare titt på vad som händer i gränslandet mellan fysiska och digitala platser.

Därför ska du boka en Christofer Laurell föreläsning:

  • Han är en riktig expert inom marknadsföring kopplat till sociala medier, digitaliseringen och internet
  • Han hjälper dig/ditt företag till att förbereda er inför och förstå hur framtidens marknad kommer att se ut
  • Lär dig mer om sociala medier, marknadsföring och hur det sociala medielandskapet kommersialiseras

Varje dag delas hundratusentals blogginlägg, länkar, Instagrambilder och tips om varor och tjänster på sociala medier. Kunden är inte längre bara konsument, utan även granskare och marknadsförare. Christofer Laurell har studerat hur de sociala medierna har ändrat marknadsföringen och visar vilka förändringar som krävs av dig och ditt företag för att hänga med i utvecklingen.

Det spelar ingen roll hur högt man ropar om någon slagit dövörat till. Detsamma gäller marknadsföring. Det går inte längre att bara tuta ut reklam, utan man måste få konsumenten att lyssna. Men hur gör man? Christofer Laurell delar med sig av senaste forskning inom området och visar hur du med smarta metoder får kunden att älska – och dela – din produkt.

Under en Christofer Laurell föreläsning får du en överblick över sociala mediernas utveckling, läget idag och redskapen till att förändras på rätt sätt, vid rätt tidpunkt. Du kan boka honom här hos Talarmäklarna!

Christofer Laurell föreläsning

Platsvarumärken, evenemang och sociala medier

  • Vilken betydelse spelar sociala medier för platsvarumärken? Och hur förändras evenemangsupplevelser i digitala kanaler?
  • Under föreläsningen illustrerar Laurell det framväxande samspelet mellan sociala medier, evenemang och platsvarumärken och dess dynamik. Dynamiken innebär konsekvenser för traditionella evenemangsformer, och ställer också nya krav på platsvarumärken strategiska arbete.

[request-btn]

Christofer Laurell föreläsning

Sociala mediers evolution

  • Vilka faser har sociala medier genomgått, och vilken befinner vi oss inom idag? Hur kan vi förstå skiftet från ett socialt medielandskap som i allt större utsträckning kommersialiseras?
  • Under föreläsningen tecknar Laurell de stora utvecklingsstegen som sociala medier har genomgått och vilka framtida vägskäl som sannolikt väntar där makt, integritet och gemenskap är centrala aspekter.

[request-btn]

Christofer Laurell föreläsning

Digitalt kapital

  • Vilka värden skapas i sociala medier? Och vem fångar dem? I takt med att allt fler använder sociala medieapplikationer i sina vardagsliv har nya former av värden har vuxit fram. Tillsammans formar värdena, och särskilt när de fångas, digitalt kapital.
  • Men var i det digitala utrymmet skapas rikedomarna, och vilka är det som blir utan? Sammantaget ger den här föreläsningen ett tankeväckande perspektiv på sociala mediers sociala konsekvenser.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Christofer Laurell

Close Menu