Claes Hellgren

Claes Hellgren

Claes Hallgren har en långvarig historia som handbollsspelare och har blivit utsedd till årets målvakt 1984-1985. Han visar genom sina kunskaper av teambuilding i handbollen att det är väldigt liknade i ett arbetslag. Hallgren visar att det kan vara en input från kanten som gör en match avgörnade, men att man behöver ett starkt lag där varje individ vet vad de ska göra för att veta hela ligan.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Claes Hellgren

Claes Hellgren föreläser han om hur man bygger ett lag och om allas ansvar för att nå mål.

Allt fler företag väljer att i en hårdnande konkurrens dra lärdom från den extremt prestationsinriktade och konkurrensutsatta idrottsvärlden. Hur samarbetar vi på bästa sätt? Hur byggs ett effektivt lag upp där alla tar ansvar, ger sitt yttersta och kämpar för varandra? Hur får man alla att dra åt samma håll för att uppfylla de gemensamma målen? Hur bygger man upp en stark mentalitet i en grupp?

Claes Hellgren är en av landets mest framgångsrika handbollsspelare. Genom att använda paralleller från idrottsvärlden föreläser Claes om bland annat teambuildning. Enstaka inhopp från kanten kan avgöra en match, men inte en hel serie. Det är likadant med att bygga ett vinnande lag i ett företag eller en förening. Det krävs ett genomtänkt program med en klar och tydlig idé, utmanande mål och gemensamma värderingar. Claes fungerar som inspiratör, vägledare och erfarenhetsbank. Claes Hellgrens föreläsningar beskrivs som karismatiska, slagkraftiga och mycket underhållande.

Claes Hellgren är en av Sveriges mest framgångsrika handbollsspelare genom tiderna och en av våra mest efterfrågade föreläsare i näringslivet. Claes meritlista är lång både som spelare, där han utsågs till världens bäste målvakt 1984-85, och som head coach för USA: s OS-lag och som förbundskapten för damlandslaget i handboll 1998. Idag är Claes både föreläsare och författare till en rad böcker. Dessutom arbetar Claes både med spelarutveckling på elitnivå i Danmark och Sverige och som expertkommentator för TV4.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Claes Hellgren