Clas Malmström

Clas Malmström

Clas Malmström talar om den positiva stressen och hur man med stress bidrar till arbetsglädje. Han är en mästare på aha-upplevelser och bidrar till beteendeförändring. Malmström ger tips på hur man kan hantera påfrestningar och hur man känner sig nöjd när arbetsdagen är slut. Man får med sig konkreta tips för att nå de mål man satt upp och att det är kul och givande att sträva mot de.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Clas Malmström

Clas Malmström är läkaren som specialiserat sig på positiv stress och dess kopplingar till prestationsförmåga och god hälsa. Clas stolthet som professionell föreläsare bygger på hans förmåga att prata om det som är viktigt, utmana åhörarna på ett konstruktivt sätt och ge dem aha-upplevelser som leder till bestående beteendeförändringar.

Clas är företagsläkaren, psykiatern, beteendeterapeuten och tidigare stressforskaren vid Karolinska Institutet som uppmärksammats för sitt arbete med prestationshöjande program både på individ- och organisationsnivå och för sitt sätt att offensivt arbeta med utveckling av den psykosociala arbetsmiljön. Clas har under senare år kommit att intressera sig särskilt för synergier mellan ledarskapet och medarbetarskapet och han kallas av många kunder för ”arbetsglädjedoktorn”.

Clas föreläsningar blir bejublade tillställningar som ger åhörarna massor av positiv energi och inspiration till ett bättre liv både privat och professionellt. Han är en estradör av stora mått och lämnar ingen oberörd med sitt engagemang och sin djupa kompetens. Clas sätter sig alltid in i åhörarnas aktuella situation och kan konsten att kommunicera med all typ av publik. Han kan ena dagen trollbinda ett fullsatt Folkets Hus och nästa dag vägleda en ledningsgrupp genom en stringent workshop.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Clas Malmström