David Stiernholm

David Stiernholm

Vad är det för mening med att städa om det ändå kommer att bli skitigt igen. Davis Stiernholm menar att ordning och reda är allt, och att det är det som gör att företag blir effektiva.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

David Stiernholm

Struktur. Låter det tråkigt? Tänk om. Att få ordning på alla dina uppgifter gör dig mindre stressad och mer effektiv. David är mannen som visar dig hur.

David Stiernholm är struktör. Varje dag hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Du som lyssnar får superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. David lär dig att spendera din dyrbara tid på ett smart sätt, och lägga kraften på de uppgifter som verkligen är viktiga. Du kommer snart att upptäcka att struktur är befriande och roligt.

David Stiernholm driver sedan 2004 egna företaget Stiernholm Consulting, och arbetar som struktör och föreläsare för organisationer, företag, universitet och högskolor. Hans uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Och de finns i nästan alla branscher – över hela landet.

Han har examen i ekonomi med inriktning på entreprenörskap från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, och har 1995-2003 arbetat inom handels- och tjänsteföretag som affärscontroller, IT-chef och ställföreträdande VD.

David är aktuell med boken ”Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar!”, publicerad våren 2012 och som redan kommit ut i tredje upplagan.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med David Stiernholm

Stäng meny