Doreen Månsson

Doreen Månsson

Med ett liv som präglats om rasism och minoritet, vill nu Doreen Månsson ändra på det och föreläser om det. Hon är genomgående pedagogisk som medför att allt hon säger är lätt att ta till sig.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Doreen Månsson

Doreen Månsson har i många år föreläst om normkritiskt tänkande och människors lika värde på ett väldigt personligt och underhållande sätt. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör ger henne en enorm bukett erfarenhet att plocka från.

När Doreen Månsson började i första klass i Nigeria fick hon uppleva hur det var att vara minoritet som enda europé i klassen. Hon möttes med värme och nyfikenhet vilket har präglat resten av hennes liv. Idag föreläser hon bland annat om frågor som berör mångfald, rasism, fördomar, diskriminering och jämställdhet.

Doreen som föreläsare

Doreen har lång erfarenhet av att arbeta med mångfaldsfrågor. Ur sin rika repertoar kan hon kombinera och anpassa sina föreläsningar så att det passar för varje uppdrag. Hon hjälper er gärna med såväl innehåll som upplägg då hon i många år arbetat som tv-producent och har lång erfarenhet med att bygga innehåll i temadagar och events.

Doreens erfarenheter

Doreen Månsson är prisbelönad tv-programskapare, hon har skrivit den grammisnominerade skivan ”Dilemman med Doreen” och haft en egen talkshow på SVT. Hon har gjort dokumentärserien ”Välkomna nästan allihopa” vilken blev kristallennominerad som bästa samhällsprogram. Samma år blev hon även nominerad som årets bästa kvinnliga programledare. Hon har även jobbat på Barnkanalen både som programledare och som programskapare och alltid producent med inriktningen på människors lika värde. Utöver detta har hon bland annat tävlat i ”På spåret” med Hans Rosling och cyklat med Lasse Kronér från Sorsele till Stockholm på 5 dagar för Världens barn.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Doreen Månsson