Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd

Elanie Eksvärd är retorik expert och en expertis på kommunikation. Hennes föreläsningar är fyllda med karisma och de är trollbindande, och ämnen som hon föreläser om är härskar tekniker, generationskoder, ledarskap, och hur man talar snyggt. Ta del av hennes föreläsningar och de tips hon ger för att undgå generationskrockar, och hur man alltid vinner argument och får igenom sina planer.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger dig verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det du har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer.

Skickliga kommunikatörer har förmågan att inspirera och entusiasmera andra människor. Du har säkert lyssnat till någon person som du verkligen blivit peppad av och som du kan lyssna till hur länge som helst. Många beskriver detta som karisma och som något man har eller inte har – när sanningen är att du kan ta den. Elaine visar hur du med rätt verktyg kan bli en skicklig kommunikatör.

Kroppsspråk, röstläge, mimik, minnesteknik och ordets makt är några av de ingredienser som Elaine pekar på för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Med humor och värme delar Elaine med sig av verktygen för att snacka snyggt, hantera besvärliga personer, sätta fingret på subtila härskartekniker och hantera generationskrockar. Elaine föreläser under rubrikerna:

Snacka Snyggt – Konsten att få folk att lyssna
Härskarteknik – Konsten att hantera besvärliga typer snyggt
Knäck generationskoderna – Så formade din tid din karaktär
Inspirerande Ledarskap – Gör ditt budskap attraktivt för andra
Vi måste prata – Dina största kommunikationsutmaningar (och lösningarna).

Elaine anlitas ofta som retorikexpert i tv, radio och tidningar. Hon talar om alltifrån vardagsretorik till politisk retorik. Elaine har även publicerat böckerna ”Härskarteknik – den fula vägen till makt”, ”Du är din generation”, ”Snacka Snyggt – modern retorik” och ”Vardagsmakt – tio strategier som ger och genomskådar makt”. Elaine föreläser både på svenska och engelska. Hennes breda erfarenhet gör att hon lätt kan anpassa och mixa sina föreläsningar efter kundernas önskemål.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Elaine Eksvärd