Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin

Elisabeth Whalin fyller sina föreläsningar med glädje och entusiasm, och följa sina drömmar och lita på sina visioner.  Hon vill få fram drivkraften att lyckas med det man vill, och att allt man behöver finns inom en. Hennes föreläsningar är fyllda med hopp, glädje, att det aldrig är försent för att förverkliga sina drömmar, och hur ADHD är en tillgång ur föräldrar perspektiv.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin är en mycket uppskattad föreläsare, konferencier och möteskoordinator. Med glimten i ögat, sprudlande entusiasm och positiv energi smittar hon av sig på sin publik, utan att tappa fotfästet med verkligheten.

Elisabeth brinner för att inspirera andra och delar frikostigt med sig av sin energi till sin publik. Hennes föreläsningar genomsyras av både allvar och humor, samtidigt som hennes enorma kunskap och erfarenhet berör ända in i själen. Som en erfaren konferencier och mötessamordnare är struktur, tillsammans med humor och karisma, hennes varumärke.

Elisabeths föreläsningar

Under mer än 10 år har Elisabeth föreläst om drivkraft, motivation och personlig utveckling. Hennes föreläsningar inspirerar till att finna nya möjligheter och att lita på sina drömmar och visioner. Elisabeth är känd för sin medryckande entusiasm och genuina egenskap att se möjligheter oavsett utmaning. Hon menar att vi alla bär med oss förutsättningar att lyckas med det vi verkligen vill.

Exempel på föreläsningsrubriker:

  • 100 % inspiration! En feelgood-föreläsning om motivation och förmågan att hitta energin och glädjen i vardagen.
  • Det är aldrig för sent! Hur hopplöst det än kan kännas så finns det alltid en annan väg. En föreläsning om mod, hopp och att hitta sina drivkrafter.
  • ADHD – hinder eller möjlighet? En föreläsning om ADHD till vardags, ur ett föräldraperspektiv.

Elisabeths erfarenheter

Elisabeth brinner för att inspirera andra och delar frikostigt med sig av sin energi till sin publik. Och som erfaren konferencier och mötessamordnare är struktur, tillsammans med humor och karisma, hennes varumärke. Elisabeth har som entreprenör och egen företagare sedan mer än 20 år tillbaka skaffat sig bred erfarenhet av att arbeta med olika människotyper och personligheter. Hon har samordnat event och producerat konferenser med flera tusen deltagare.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Elisabeth Wahlin